Magda er med i Julekalenderen

Magda er med i Julekalenderen

Magda

Drinken som får fart på julegløggen! 

Bergen ligger gjerne etter Oslo og andre store byar i verda på mange områder, men gitt storleiken på byen har vi imponerande mange sjeler som tør å satse stort og gir oss andre mange kjekke tilbod å velje mellom! 

I Kong Oscars gate har det den siste tida dukka opp mange nye uteplassar, ein av desse er Magda. Og for å vere heilt ærleg, Bergen treng ein plass som Magda - eit lyst lokale med masse planter og eit råstiligt inventar utan at det blir for mykje. 

Og drinkane? Olalaaa.. Eg har lagt min elsk på fleire av dei, for der kan dei lage sine saker. 

* * *

Om Magda: 

Magda er en minglevennlig og feststemt bar, med spennende småretter laget for å deles. I dette urbane lokalet, hvor grønne planter og moderne skandinavisk design sørger for en avslappet og trivelig atmosfære, kan man kose seg med venner og kollegaer i en bar som leverer friske cocktails på et høyt nivå.

* * *

 

Hold deg oppdatert om Magda på Facebook eller på Instagram

Under gir Odd deg ein ypparleg drink til jula, her kan julegløggen komme til nytte.

I tillegg er vi heldige som får dele ut ein brunch for fire med alkoholfri drikke på Magda, premien skjuler seg bak ein av dei 24 lukene.